Kosten

Verwijzing
Voor vergoeding van uw behandeling is vaak een verwijzing van uw huisarts nodig.

BGGZ
Ik werk samen met Vicino, een samenwerkingsverband tussen de huisartsen en vrijgevestigde psychologen. Behandelingen vanuit de BGGZ, kortdurende behandeling tot 12 sessies, wordt hierbij vergoed. Houdt u wel rekening met uw eigen risico per jaar.

SGGZ
Ik werk zonder contracten met de ziektenkostenverzekeraars. Afhankelijk van de manier waarop u verzekerd bent krijgt u een deel of de behandeling geheel vergoed. Bij een restitutiepolis krijgt u meestal 100% van de behandeling vergoed.
De kosten van de behandeling zijn afhankelijk van de diagnose en het aantal behandelminuten   ( directe en indirecte tijd per DBC). Ik vraag per sessie van 45 minuten een voorschot van 25 euro per sessie. Na het afsluiten van de behandeling zal conform de NZA tarieven de definitieve prijs bepaald en verrekend worden. Na het afsluiten van de behandeling dan wel na een jaar behandeling kunt u de rekening declareren bij uw ziektekostenverzekeraar.

No show
Geplande afspraken dienen ten minste 24 uur van te voren per mail worden afgezegd.
Te laat afgezegde afspraken worden in rekening gebracht ( 50 euro), ongeacht de reden van het niet verschijnen op de afspraak.